2009.10.29.@ 10.10

Álompasik gáz cuccokban! Így még biztosan nem láttad őket!

Ők azok a sármőrök, akiket a legtöbb lány elegánsan, esetleg lenge öltözékben képzel maga elé. Ám ők sem mindig festenek csábítóan, íme a bizonyíték!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A legszexibb hollywoodi sztárok néha bizony eléggé leeresztenek: egyesek olykor elfejeltik, hogy még akkor is adniuk kell magukra, ha csak néhány métert tesznek meg luxusvityillóik kapujain kívül, hiszen fotósok lesik minden léptüket!

Bradley Cooperről
például – aki Jennifer Anistonhoz fűződő állítólagos románca után Renée Zellweger mellett keresi a boldogságot – olyan képek kerültek nyilvánosságra a napokban, melyeken Brad farmer cuccban, igencsak izzadtan száll ki autójából.  

Jen másik állítólagos exe, Gerard Butler sem festett sokkal jobban azokon a fotókon, melyek néhány napja kerültek a Cosmo.hu –hoz: a színész egy elég ciki tréningalsóban, biciklin rótta New York utcáit.

A leglepukkantabb szereléseket azonban nem ők, hanem a Transformers filmek sztárja, Shia LaBeouf ruhatárában kell keresnünk: a mi „kedvencünk” ez a kék, rénszarvasos pulcsi, amit talán a nénikéje kötött neki tavaly Karácsonyra. Reméljük, idén legalább a színeken változtat majd…

Fotó: NorthFoto

További sztárhírek:

Megmutatjuk Mr. Big tüneményes kisfiát!

Az utcán buggyant ki a sztár frissen műtött melle! Fotóval!

Ducin rá sem ismersz a Bond-lányra!

Mindent a sztárokról!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss