2009.12.01.@ 10.12

Családban marad?! Nemcsak a híres férj iszik kőkeményen!

Most biztosan sokan szánják az ismert színészpár két gyermekét, ugyanis a napokban nemcsak a papa, hanem a mama is alkoholbotrányba keveredett!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Arról már eleget olvastunk és hallottunk, hogy David Hasselhoffnak komoly alkoholproblémái vannak, és hogy többszöri próbálkozás után sem járt sikerrel az elvonókon. Ám most nemcsak ő, hanem volt felesége is az ital miatt került a média érdeklődésének középpontjába!

A 42 éves Pamela Bach szombat éjjel találkozott a rendőrökkel, viszont biztosan azt kívánja, bár ne tette volna! A szőke színésznőt ugyanis ittas vezetés gyanújával vitték be a Los Angeles-i kapitányságra, és vasárnap hajnalig ott is tartották.

Külföldi források szerint nem ez volt az első eset, hogy Pamela ittas vezetés miatt került bajba: márciusban szintén alkoholos befolyásoltság miatt került rács mögé, akkor belekeveredett egy autóbalesetbe.

Híres
ex-férje ittasan elkövetett baklövéseinek pedig se szeri, se száma. David Hasselhoffról most az a legfrissebb hír, hogy hétfőn hagyta el a Cedars-Sinai egészségügyi központot, ahol 72 órás pszichiátriai megfigyelés alatt tartották – a változatosság kedvéért alkoholproblémái miatt. Csodáljuk, hogy két lányuk még bírja ép ésszel szüleik elképesztő viselkedését!  

Fotó: NorthFoto

További sztárhírek:

Fantasztikusan fest bikiniben a sztár! Elárulja csodás alakjának titkát! 

A plasztikai sebészek csodája: ilyen a sztár új arca! 

Aranyos?! Csillogó sünnek öltözött a sztár!

Olvass még többet sztárokról – klikk ide!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss