2009.12.18.@ 11.12

Februárban kezdi meg büntetése letöltését a sztár! Mi lesz az együttessel?

Miután a bíróság másodfokon is bűnösnek találta a zenészt, már biztos, hogy a Black Eyed Peas együttes tagja egy évre rács mögé kerül.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hiába reménykedett Lil Wayne, nem ússza meg a börtönt! A rappernek azért gyűlt meg a baja a törvénnyel – még 2007 nyarán –, mert engedély nélkül tartott pisztolyt turnébuszában, amiért a bíróság kedden másodfokon is bűnösnek találta őt.

A bíró pedig most azt a napot is kijelölte, amikor a zenésznek meg kell kezdenie büntetése letöltését. Ez pedig 2010. február 9-én lesz – egy héttel azután, hogy Lil új albuma megjelenik a tengerentúlon.

Egyébként a 27 éves rapper eddigi élete is bővelkedett magánéleti bonyodalmakban: négy gyermeke született, négy különböző nőtől! Ráadásul mindössze 15 éves volt, amikor első kislánya, Reginae megszületett! A sztár így nyugodtan hivatkozhatott volna zűrös családi ügyeire, amikor megtalálták nála a fegyvert – ki tudja, úgy talán megúszhatta volna a börtönt! A kérdés csak az, hogy mi lesz addig a Black Eyed Peas-szel, amíg Lil Wayne a börtönbüntetését tölti?

Fotó: NorthFoto

További sztárhírek:

Mi van köztük? Közös kocsiba szállt a reptéren a két sztár!

 
Címkék: büntetése együttessel? februárban kezdi lesz letöltését sztár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss