2009.12.23.@ 07.12

Lecsukták! Drogot csempészett a bíróságra a sztár, ahol épp a drogok miatt mentették fel!

Elképesztő bakit követett el a híresség: épp megúszott egy súlyosabb ítéletet a drogok miatt, amikor a bíróságon elejtett egy csomag kábítószert!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Pete Doherty a világ legnagyobb balekja! A zenész ugyanis óriási hibát követett el: bírósági tárgyalására – melyen egyébként felmentették ittas vezetés és droghasználat miatt – bevitt magával némi kábítószert, sőt, egy brit lap szerint a biztonsági ellenőrzésnél el is ejtette!

Nem is csoda hát, hogy rögtön őrizetbe vették: két rendőr vezette el, a bámészkodók és a fotósok legnagyobb megdöbbenésére. Kate Moss egykori pasija ugyanis egy júniusi ügy miatt épp megúszta a börtönt. Akkor alkohol és drog hatása alatt ült a volán mögé, amiért a bíróság „csupán” 2050 angol fontra (mintegy 630 ezer Ft) bírságolta meg, valamint 18 hónapra bevonták a jogosítványát.

Ám arról, hogy ez az ügy hogyan folytatódik, egyelőre nem tudunk biztosat. Doherty-t vélhetően ismét beidézik majd a bíróságra – talán akkor otthon, indulás előtt belenéz majd a zsebeibe, nehogy ismét kellemetlen meglepetés érje…

Fotó: NorthFoto

További sztárhírek:

Mi van köztük? Közös kocsiba szállt a reptéren a két sztár!

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss