2009.12.24.@ 07.12

Top 5: sztárok, akik formába hozták magukat!

Íme azok a hírességek, akikről te is példát vehetsz, hiszen óriási akaraterővel és elszántsággal vették fel a harcot a pluszkilók ellen!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Talán már nem is emlékszel a jócskán elhízott Britney-re, pedig alig két éve még ő és zsírpárnái voltak a lesifotósok kedvenc témái! Az énekesnő azóta összeszedte magát, és 2009-re visszanyerte álomsúlyát, ami a Cosmo.hu „legformásabb” listájának élére repítette őt.

Második helyezettünk pedig Britney volt férje, Kevin Federline, akinek nemrég még látványos hízásáról számoltunk be. Most azonban a táncos újra a régi: a Cosmo.hu csapatának számításai szerint legalább 30 kilót adott le!

Kelly Osbourne is látványosan lefogyott, bár ő azért nem ekkora feleslegtől szabadult meg. A híresség a közelmúltban a Szombat esti láz amerikai megfelelőjében, a Dancing With The Stars-ban táncolt, ahol a rendszeres mozgás miatt valósággal leolvadtak róla a kilók!

Christina Aguilera és Heidi Klum pedig gyermekeik születése után nyerték vissza régi alakjukat: Christina lassan, fokozatosan fogyott, Heidi viszont öt héttel negyedik gyermeke, Lou születése után már újra a régi volt!

Top 5: sztárok, akik formába hozták magukat!

1. Britney Spears

2. Kevin Federline

3. Kelly Osbourne

4. Christina Aguilera

5. Heidi Klum

Fotó: NorthFoto

 
 

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss