2009.12.28.@ 07.12

Top 5: A legrosszabb sztár-hajvágások 2009-ben

A Cosmo.hu legnagyobb meglepetésére idén nemcsak néhány ismert nőnek, hanem bizony a híres pasiknak is becsúszott egy-két cikis frizura…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Cosmo.hu legújabb listájának akár az is lehetne a címe, hogy „Kinek a frizuráját ne utánozd jövőre”, ugyanis most 2009 legcikisebb frizuráiból állítottunk össze egy szaftos kis listát, melyet az amúgy mindig divatos Katherine Heigl vezet!

A Grace klinika sztárjának ugyanis nemcsak előnytelenül állt a hosszabb, enyhén hullámos bubifrizura, hanem iszonyúan öregítette is a csinos Katie-t! Ashlee Simpson Wentz pedig a ló túloldalára esett át, ugyanis anyuka létére emós frizurát vágatott, extra hosszú frufruval. Ez már rég nem illik hozzád, Ashlee!

Keith Urban hajviselete pedig azért számít iszonyú frizurabakinak, mert túl sok stílust akar ötvözni: a hetvenes évek kócosságát, a nyolcvanas években divatos tupírozást és a kilencvenes évek metroszexuális divatját. Lássuk be: ennek a fele is sok lenne egy pasinál!

Az Alkonyat és Újhold mozikból ismert Kristen Stewart viszont nemes egyszerűséggel ott rontotta el hajviseletét, hogy levágatta. Igaz, csak új filmje, a The Runaways kedvéért visel most rövid frizurát, de reméljük, haja nagyon gyorsan nő…

Justin Timberlake-kel kapcsolatban pedig abban bízunk, hogy elfelejti a nosztalgiázást, és nagyon gyorsan megszabadul egykori fiúbandáját, az ’N Sync-et idéző göndör fürtjeitől, melyeket december elsején kaptak lencsevégre! 

Top 5: A legrosszabb sztár-hajvágások 2009-ben

1. Katherine Heigl

2. Ashlee Simpson Wentz

3. Keith Urban

4. Kristen Stewart

5. Justin Timberlake

Fotó: NorthFoto

További sztárhírek:

Hivatalos: eljegyezték a gyönyörű sztárt!

 

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss