2009.12.29.@ 07.12

Top 5: a legszexibb sztárok 50 felett!

Ezek a hírességek valóban tudnak valamit, hiszen 50 év felett is csinosak, dögösek, csábítóak! Közülük is a legdögösebbeket mutatja most be nektek a Cosmo.hu!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A mondás szerint a szépség múlandó, ám nagyon úgy tűnik, hogy Hollywood legszexibb nőire ez nem igaz. Ők ugyanis fittyet hánynak az évek múlására, és 50 felett is ugyanolyan csinosak és vonzóak, mint tíz vagy akár húsz évvel ezelőtt!

A Cosmo.hu csapata közülük is a fekete szupermodellt, Imant találta legcsinosabbnak, akinek alakját a mai húszas-harmincas korosztály is megirigyelheti! Pedig David Bowie felesége már 54 éves – megsúgjuk, ez egyáltalán nem látszik rajta!

Ahogyan Madonna is ellenáll az évek múlásának: a pop királynője akár 15 évet is letagadhat! Őt a rendszeres testedzés, a makrobiotikus táplálkozás és a csúcsminőségű kozmetikai készítmények mellett valószínűleg 23 éves kedvese, Jesus tartja leginkább fiatalon!

Kim Basinger és Sharon Stone sem csupán a nyolcvanas és kilencvenes években számítottak szex-szimbólumoknak, hanem bizony még ma is azok! Bár Kim 55, Sharon pedig 51 éves – személyi igazolványaik szerint legalábbis…

Ránézésre a Szex és New York Samanthájáról sem gondolnád, hogy már elmúlt ötven éves, Kim Cattrall ugyanis még mindig elképesztően dögös! Madonnához hasonlóan ő is a fiatal pasikra esküszik, de ki bánja, amíg az eredmény ilyen látványos?!

Top 5: a legszexibb sztárok 50 felett!

1. Iman

2. Madonna

3. Kim Basinger

4. Sharon Stone

5. Kim Cattrall 

Fotó: NorthFoto

Kapcsolódó cikkek:

Top 5: a legédesebb félvér sztárgyerekek

Top 5: a legszexibb párok, akiket a kamera hozott össze!

Ők a világ legértékesebb színésznői!

Címkék: felett! legszexibb sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss