2010.01.01.@ 07.01

Forró lista: törvényszegő hölgyemények!

A következő összeállítás minden szereplője megfogadhatná, hogy az új évben jó útra tér, ám nem biztos, hogy ezt be is tartanák!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Cosmo.hu legfrissebb listájának első helyezettje, Lindsay Lohan többször került már összeütközésbe a törvénnyel, mint néhány tapasztalt jogász, és erre színészi karrierje is ráment. A hírességet 2007-ben kétszer tartóztatták le ittas vezetésért, nemrég pedig azzal vádolták meg, hogy egy fotózásról ellopott egy 83 millió forint értékű Dior nyakláncot.

Kate Moss-nak pedig drogproblémái miatt kellett felelnie a hatóságok előtt. A modellt 2005-ben fotózták le, amint „kokainnak látszó anyagot” szívott – börtönnel fenyegették, de végül minden vád alól tisztázták.

Paris Hilton viszont ténylegesen rács mögé került: 2007-ben 45 nap letöltendő szabadságvesztésre ítélték ittas vezetés miatt. Mischa Bartont is erősen ittas állapotban tartóztatták le, szintén 2007-ben, ráadásul még jogosítvány sem volt nála! A Narancsvidék sztárja most tölti 3 éves próbaidejét…

Naomi Campbell viszont nem az alkohol miatt nem tud parancsolni önmagának, hanem akkor, amikor felbosszantják: a modellt 2006-ban egy szobalány perelte be, mert megverte őt, 2008-ban pedig egy rendőr bántalmazásáért tették hűvösre. Már csak az a kérdés, vajon dúsgazdag orosz vőlegénye hogy bírja a híresség kirohanásait?!

Forró lista: törvényszegő hölgyemények!

1. Lindsay Lohan

2. Kate Moss

3. Paris Hilton

4. Mischa Barton

5. Naomi Campbell 

Fotó: NorthFoto

Kapcsolódó cikkek:

Top 5: a legcikibb celebbotrányok!

Top 5: a legőrültebb celeb-babonák!

Top 5: a legproblémásabb celebek

Címkék: forró hölgyemények! lista törvényszegő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss