DiCaprio jó hatással van Lindsay Lohanre

Együtt bulizott a karácsonyi szezonban Lindsay Lohan és Leonardo DiCaprio. Szemtanúk szerint nagyon jó viszonyban vannak, ám Lohan édesapja cáfolja, hogy együtt járnának, ugyanakkor örül, hogy zűrös lánya végre komolyabb emberekkel barátkozik.

2010.01.08. 10:01
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Amióta ismeri Leonardót, Lindsay sokkal kiegyensúlyozottabb – mondja Michael Lohan. – Jó hatással van rá, Lindsay végre kezdi megérteni, nem árt, ha az embernek céljai vannak az életben, és erőfeszítéseket is tesz azért, hogy ezek megvalósuljanak.

Leonardo lassan életvezetési tanácsadóvá növi ki magát Hollywoodban, hiszen nemrég Zac Efron áradozott arról, milyen bölcs tanácsot adott neki…
 
DiCapriót legközelebb a Viharsziget című thrillerben láthatjuk, amelyet Martin Scorsese rendezett. A történet egy világtól elzárt elmegyógyintézetben játszódik, ahol az egyik ápolt rejtélyes módon eltűnik. Ezt az esetet akarja kivizsgálni a rendőrbíró (DiCaprio), ám lázadás tör ki az erődszerű épületben, ráadásul hurrikán támad a szigetre. (Shutter Island – hazai bemutató: 2010. március 4.)
 
 
 
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss