2010.01.14.@ 11.01

Nem hittünk a szemünknek: pocakos, ősz manus lett az egykori szívtipróból!

Nemrég még teljesen odáig voltunk csibészes mosolyáért, ma azonban már korántsem az a csábító szépfiú! Megmutatjuk, hogy néz ki most a színész – ettől garantáltan leesik az állad!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Matt LeBlanc a Jóbarátok Joey-jaként vonult be a filmtörténelembe, akit egyszerűen imádtak a csajok, hiszen mosolyának és bájosan ostoba poénjainak senki sem tudott ellenállni! A sztár azóta civilben igencsak megváltozott – sajnos hátrányára!

A színészt kedden Los Angelesben fotózták le, amint épp hazafelé tartott egy étteremből. A fotót az egyik brit lap közzé is tette internetes oldalán, és be kell látnunk, hogy Matt a képen nem tűnik éppen szívtiprónak: haja erősen őszül, és tekintélyes pocakot is növesztett!  

A 42 éves sztár elhanyagolt külsejéhez valószínűleg az is hozzájárul, hogy négy éve nem kap jelentősebb szerepeket. Nemrég brit napilapokban még arról olvastunk, hogy készül új sorozata, amiről viszont azóta sem kaptunk friss híreket. Reméljük, hogy a filmipar nem felejti el Mattet – kár lenne ezért a csibészes mosolyért!

Fotó: NorthFoto, profimedia.hu

További sztárhírek:

Az első fotók! Megmutatta kisbabáját a sztár, ám nem úgy, ahogy gondolnád!

 
 
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss