2010.01.18.@ 07.01

Beteges! Egy nap alatt tíz plasztikai műtéten esett át a sztár!

A híresség még csak 23 éves, mégis egyetlen nap alatt több plasztikai műtétet végeztetett magán, mint néhányan egész életük során!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heidi Montag valóságshow-sztár és énekesnő saját bevallása szerint is a szike megszállottja: értesülések szerint novemberben tíz plasztikai műtétet hajttatott végre magán, egyetlen nap alatt!

A 23 éves híresség november 20-án feküdt kés alá: harmincezer dollárért többek közt megemelték a szemöldökét, botoxot fecskendeztek a homlokába, átszabták az orrát, az állát, megnagyobbították az ajkait, melleit és a fenekét, valamint több helyről is leszívták róla a felesleges zsírt.

Heidi viszont nem ezeknek örült a legjobban, hanem annak, hogy sikeresen megoperálták elálló füleit, amik eddig sok kellemetlenséget és komplexust okoztak számára – az iskolától a The Hills c. valóságshow-ig.

A Cosmo.hu csapata szerint azonban a sok műtét helyett inkább egy jó pszichiáterre kellene költenie a dollárezreket, hiszen aki ennyire meg akarja változtatni a testét, biztos, hogy pszichésen nincs teljesen rendben!

Fotó: NorthFoto

További sztárhírek:

Összeesett a sztár! A koncertet azonnal lefújták! A részletek itt!

Nem hittünk a szemünknek: pocakos, ősz manus lett az egykori szívtipróból!

„Többet értem el, mint amit valaha reméltem!”

Második esély: újra eljegyezte egymást a sztárpár!

Olvass még többet sztárokról – klikk ide!

 

Címkék: alatt beteges! esett műtéten plasztikai sztár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss