2010.01.26.@ 16.01

Válságban a sztárpár házassága!

Miután a szexi férj félrelépett egy sztriptíztáncosnővel, barátaik kételkednek abban, hogy meg tudja tartani híres feleségét…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nem tartott sokáig Fergie és Josh Duhamel boldogsága! Az egyik brit lap ugyanis úgy tudja, hogy miután az ifjú férj tavaly megcsalta nejét egy sztriptíztáncosnővel, az énekesnő bizalma végleg megingott benne és kapcsolatukban.

A magazin értesülései szerint Josh nagyon megijedt, hogy híres felesége bármelyik pillanatban lapátra teheti, ezért térdre borult előtte, és megkérte: újítsák meg majdnem pontosan egy éve tett házassági fogadalmukat.

Fergie a barátaik szerint nagyon meghatódott és azonnal igent mondott, a ceremóniára pedig sort is kerítettek január 6-án, Santa Barbarán. Ám az ismerősök kikotyogták azt is, hogy ez a házasság már korántsem ugyanolyan, mint Josh félrelépési botránya előtt volt!

„Jó néhány durva vitájuk volt az elmúlt időszakban, és nem állt túl jól a szénájuk. Úgy tűnt, a bizalom örökre kiveszett a kapcsolatukból” – árulta el egyik közeli ismerősük, majd hozzátette, hogy reméli, most mindketten rájöttek, mennyire kötődnek egymáshoz, és valamilyen úton-módon újra rendbe hozzák a házasságukat. 

Fotó: NorthFoto

További sztárhírek:

Intenzív osztályon a sztár felesége! Túléli?!

 
 
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss