2010.02.10.@ 10.02

Elképesztő! Ismét iszik a kétgyerekes sztár!

Úgy tűnik, a híresség képtelen ellenállni az ital csábításának, erre pedig barátai szerint házassága is rámehet!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ben Affleckről az a hír járja, hogy ismét az alkohol rabja lett. A jóképű színészt a Sun Dance filmfesztiválon többen is látták, amikor új filmje, a The Company Men bemutatója után egy üveg vodka társaságában üldögélt egy VIP asztalnál.

Ám nemcsak emiatt beszélik azt a sztárról, hogy ismét többet iszik a kelleténél, hanem azért is, mert felesége, Jennifer Garner is többször említette ismerőseiknek mostanában, hogy aggódik Ben miatt: gyakran nyúl az üveg után, és éjszakába nyúlóan pókerezik a régi haverokkal.

Pedig a színésznek most nagyon észnél kellene lennie, hiszen házasságával sincs minden rendben. Bennfentesek szerint a pár régóta súlyos gondokkal küzd, melyeknek többsége abban gyökerezik, hogy képtelenek összehozni munkájukat és családi életüket.

A sztárpárnak két kislánya van, a négy éves Violet és az egy éves Seraphina. Ben épp a kisebbik születése után nyilatkozta, hogy 2001-es leszokása után végleg felhagyott a piálással: „ahogyan idősebb leszel, egyre több felelősséget vállalsz, amihez fel kell nőnöd” – mondta akkor.

Fotó: NorthFoto

További sztárhírek:

Évekkel öregebb a sztár szőkén! Ez tényleg nem áll jól neki!

 
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss

Ez a raszta macska az internet új sztárja

Ez a raszta macska az internet új sztárja

Ezen a szegény macskán több kiló rasztás szőr volt, amitől mozogni alig bírt, kíváncsi vagy mi lett a sorsa?