2010.03.08.@ 10.03

Ilyet még nem hallottál! Már jóval a terhesség előtt pénzt csinál gyermekéből a sztárpár!

A terhességről, a szülésről és gyermekükről is exkluzív fényképjogokat adott el a sztárpár, a baba viszont még meg sem fogant!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Heidi Montag – Spencer Pratt páros pontosan tudja, hogyan lehet mindenből pénzt csinálni, méghozzá jó előre: a színész-énekesnő és a televíziós személyiség jó előre eladta Heidi terhességéről és a szülésről készült képeket, valamint gyermekük első babafotóit, ám a kicsi még meg sem fogant!

Nevük elhallgatását kérő ismerőseik szerint a pár már meg is kötötte azt az exkluzív szerződést az egyik külföldi magazinnal, melynek értelmében a lap a várható terhesség minden lépését dokumentálja majd.

„Heidi még nem is terhes, de már aláírták a papírokat. A tervek szerint fotókat készítenek majd a terhesség szakaszairól, a szülésről, és természetesen a lapé az első babafotó joga is” – mondta az egyik barát egy külföldi újságnak.

Arról, hogy a sztárpár mennyit kért vagy kapott a fotókért, illetve, hogy milyen vizsgálatokat végeztek el Heidin és Spenceren a szerződés aláírása előtt, egyelőre nincsenek információink. Ám ha ezután kiderülne, hogy nem lehet gyerekük, az biztosan nem csak rájuk nézve lenne nagyon ciki…

Fotó: NorthFoto

További sztárhírek:

Az évtized botránya?! Vele lépett félre Angelina!

Csontsoványak! Versenyt csinál a vékonyságból a két zörgő csontú szőkeség?!

Apa lett a legsármosabb doki!

Olvass még többet sztárokról – klikk ide!

 

Címkék: csinál előtt gyermekéből hallottál! ilyet jóval pénzt sztárpár terhesség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss