2010.04.16.@ 11.04

Rémisztő! Csonttá aszalódott az egykor bájos híresség!

Ha a hírességről készült legfrissebb fotókra pillantunk, azonnal belátjuk, hogy vele kapcsolatban egyáltalán nem túlzás a „csont és bőr” kifejezés használata…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

 

Nicole Kidmant vörös hajkoronája mellett mindig is törékeny alkatáról ismerte a világ, ám most a színésznő még tovább fogyott! Nicole-t Los Angelesben kapták lencsevégre férjével és kislányukkal, és a külföldi lapoknak rögtön feltűnt, hogy a sztár szinte már betegesen sovány!

A róla készült képeken jól látszik, hogy a színésznő mellkasát csaknem átszúrják csontjai, ruhái lógnak rajta, arca pedig minden eddiginél sápadtabb. Csoda, hogy annyi ereje még van, hogy 21 hónapos kislányát, Sunday Rose-t a karjába tudja venni…

A Cosmo.hu csapata már el sem tudja képzelni, a vékony sztár honnan fogyott, hiszen ha valakin, rajta biztosan nincsenek pluszkilók. Ám véleményünk szerint Nicole nemcsak rossz példát mutat a túlzott soványsággal, hanem a testét is indokolatlanul veszélybe sodorja.

Ezért mi azt javasolnánk férjének, Keith Urbannek, hogy vigye őt el egy kiadós vacsorára, lehetőleg már szombat este. És a jövő héten, meg azután is!
 

Fotó: NorthFoto, profimedia.hu

További sztárhírek:

Ide süssetek, csajok! Ilyen lesz a Szex és New York 2!

 
 

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss