2010.04.20.@ 07.04

Kipakolta műmelleit a sztár – kicsit sem szégyellős!

Megdöbbentően közönséges szerelésben jelent meg a nyilvánosság előtt a híresség: semmit sem takargatott, a szó szoros értelmében!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tila Tequilát eddig is főleg botrányos viselkedése miatt ismerte meg a világ: az egykori valóságshow-sztár mindent bevállal azért, hogy beszéljenek róla. Most a blogja reklámozására rendezett partin hívta fel magára a figyelmet azzal, hogy közszemlére tette méretes szilikonmelleit.

A híresség egy narancsszínű, alul fodros ruhát viselt, ami nem takarta megfelelően kebleit – sőt, leginkább sehogyan sem takarta őket. Így azok is mindent láttak, akik nem voltak kíváncsiak a celeblány bájaira.  

Tilának egyébként nem ez az első megdöbbentő húzása: tavaly bejelentette, hogy bátyja gyermekét várja, ugyanis béranyaként vállalkozott a kicsi kihordására, majd nem sokkal később közölte, hogy elvetélt.

Karácsony előtt pedig a Cosmo.hu is beszámolt arról, hogy Tila és leszbikus kedvese, Casey Johnson össze akartak házasodni, ám ez a tervük a dúsgazdag örökösnő halála miatt nem sikerülhetett: a 30 éves Casey-t január 4-én találták holtan otthonában.

Tila ekkor arra kért mindenkit, hogy nézzék el neki, ha néhány napig csak a családdal akar lenni, és még a Twitteren sem jelentkezik be, ám nem sokkal később már egy vidám fotósorozaton pózolt, mintha mi sem történt volna…

Fotó: profimedia.hu

További sztárhírek:

Ide süssetek, csajok! Ilyen lesz a Szex és New York 2!

 
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss