Mitől ilyen sugárzó a 40 éves sztár? Most eláruljuk 5 szépségtitkát!

Te is kisebbfajta csodának tartod, hogy annyi magánéleti mélypont után a színésznő ma is boldog és gyönyörű? Olvasd el a Cosmo.hu-n, hogyan csinálja!

2010.06.11. 10:06
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nem egy és nem két év telt el azóta, hogy Jennifer Anistont a Jóbarátok Racheljeként megismerte a világ, ám a színésznő még most, 41 évesen, egy válás és több magánéleti csalódás után is csodásan néz ki! Egy külföldi weboldal megtudta Jen szépségtitkait, melyeket most mi is továbbadunk nektek.

1. Haj

Jen 17 (!) éve ugyanazokhoz a fodrászokhoz jár: Michael Canale és Chris McMillan akkor vették először kezelésbe fürtjeit, amikor a színésznő még Rachel szerepére készült. „Aztán volt karamell és aranyszínű a haja, most pedig megalkottuk számára a homok és bézs azon kombinációját, amely az eddigi legtermészetesebb és legcsinosabb” – mondta Michael Canale.

2. Szemöldök

A fodrászokhoz hasonlóan Jen abba a szépségszalonba is visszajáró vendég, ahol a szemöldökét igazíttatja meg: Anastacia Soare tíz éve felel a színésznő tökéletes szemöldökéért. „Ez legalább olyan fontos, mint a megfelelő szemhélypúder vagy arcpirosító, mert meghatározza az arcformát” – mondta a specialista, majd hozzátette: soha nem szedi túl vékonyra Jen szemöldökét, és mindig ügyel arra, hogy színe természetes maradjon.

3. Test

A színésznő irigylésreméltó alakja bizony kemény munkának köszönhető: hat és fél éve, minden héten legalább hat alkalommal részt vesz Mandy Ingber privát jógalozófia óráin. Ingber a jógát feszesítő- és nyújtógyakorlatokkal kombinálja, illetve a gondolkodásmódot is pozitív irányba igyekszik megváltoztatni. Így Jennek nemcsak a teste formálódik és erősödik, hanem a lelke is.

4. Arc

Hiszed vagy sem, Jen nem márkás krémeknek köszönheti arca szépségét, hanem a Neutrogena átlátszó szappanjának, az Amber Barnak, ami Amerikában az 1950-es évek óta népszerű. A színésznő még tiniként kezdte használni a terméket, és azért szereti ma is, mert nemcsak hatékonyan megtisztítja az arcát, hanem már percekkel mosakodás után visszaállítja a bőr természetes pH-értékét.

5. Jövő?

Ha elbizonytalanodik jövőjét, céljait, vágyait illetően, Jen egy neves hollywoodi életvezetési tanácsadó, Susannah Galland tanácsait kéri ki, aki Demi Moore-tól Cindy Crawfordon át Gwyneth Paltrow-ig tucatnyi sztárral dolgozott már együtt. Jen is bízik benne, és reméli, hogy az ő hatékony segítségével minden álma valóra válhat.

Fotó: NorthFoto

További sztárhírek:
 
Olvass még többet sztárokról – klikk ide!

Szeretnél egy saját farmot? KLIKK IDE, és légy egy virágzó gazdaság mesterfarmere!

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss