Elszúrták a gyönyörű színésznő plasztikáját?! Így már nem szexi!

A nemrég még természetes szépsége miatt istenített sztár most élő viaszbabaként pózolt a vörös szőnyegen…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megan Fox már korántsem az a csinos, természetes lány, akitől leesett az állunk. Pontosabban most is tátott szájjal figyeljük őt, ám már korántsem azért, mert annyira tetszene, amit látunk. Hanem sokkal inkább azért, mert le vagyunk döbbenve azon, milyen könnyen és gyorsan elillant természetes bája.

A színésznő ugyanis nemcsak csonttá fogyott, hanem az egyik brit napilap szerint előnytelen plasztikai beavatkozások sorozatán is átesett. Arcbőrét botoxszal varázsoltatta még feszesebbé, ajkai kollagén-injekcióval tölttette fel, és melleit is megcsináltatta.

Utóbbi a legszembetűnőbb, amit állítólag mérgében csináltatott meg a színésznő: azt beszélik ugyanis, hogy a Transformers rendezője, Michael Bay szemtől szemben megmondta neki, hogy amennyiben ilyen „deszka” marad, nem szerepelhet a Transformers 3-ban.

Megan talán abban bízott, hogy a nagyobb cicik elterelik a rendező figyelmét arról, hogy máshol cérnavékony maradt, ám ennek ellenkezője történt: így csak felhívja a figyelmet arra, hogy milyen sovány – és a szerepről is lecsúszott…

Fotó: NorthFoto

 
További sztárhírek:
Címkék: elszúrták gyönyörű plasztikáját! szexi színésznő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss