2010.06.25.@ 11.06

Kiábrándító: így fest smink nélkül a sztár!

A híresség ma már korántsem nevezhető bombázónak, sőt: make up nélkül elég siralmas látványt nyújt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha Pamela Andersonra te is a Baywatch című sorozatból vagy a Playboy magazinból emlékszel, talán most rá sem ismersz: a róla készült legfrissebb fotókon ugyanis a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető dögösnek.

A hírességet legutóbb a Bravada Women’s Athletica Grand Opening partin kapták lencsevégre, ahová minimális sminkben érkezett, valamint megjelentek róla olyan képek is külföldi oldalakon, ahol egyáltalán nem visel make upot.  

A fotókon jól látszik, hogy Pamela bőre nincs valami jó állapotban: igencsak ráncos és fakó. Ez részben annak köszönhető, hogy a sztár nem fordít nagy gondot a bőrápolásra, sőt, még naptejet sem használ – ez nemcsak öregíti a bőrt, hanem a bőrrák kockázatát is jelentősen növeli.

A híresség emellett nem hagyott fel a bulizással, ahol olykor a pohár fenekére is néz, ezáltal szintén többet árt a testének, mint használ. A Cosmo.hu szerint Pamela jobban tenné, ha odafigyelne magára, mielőtt túl késő lesz, és bőre öregedését a legjobb orvosok és a legújabb csodaszerek sem tudják majd visszafordítani!

Fotó: profimedia.hu

További sztárhírek:

Lepukkant szőrmók lett a lányok kedvence! Te felismered?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss