2010.07.07.@ 11.07

Véresre verte párját a világsztár!

Sokan mondogatták, hogy ennek a kapcsolatnak nem lesz jó vége, de azt talán csak néhányan gondolták, hogy idáig fajulnak a dolgok.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mel Gibson most alighanem visszasírja 30 évig tartó házassága minden unalmas percét! A színész ugyanis nemcsak szakított Oksana Grigorievával, aki miatt egy éve elhagyta a nejét és hét gyermekét, hanem azóta folyamatosan áll a bál körülöttük.

Nemrég állítólag kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen az 54 éves sztár brutálisan összeszidja a 40 éves énekesnőt, és nevük elhallgatását kérő források szerint azt is hallani, hogy kislányuk, a most kilenc hónapos Lucia a háttérben bömböl.

Ám még mielőtt mindent tűvé tennél a neten, hátha valamelyik weboldalról ráakadsz a felvételre, hozzá kell tennünk, hogy az ügynek itt nincs vége: Oksanának bennfentesek szerint van néhány olyan fotója, melyek ha megjelennek a lapokban, híres exe nagy slamasztikába kerül.

Az említett képek állítólag akkor készültek róla, amikor Mel brutálisan összeverte: az énekesnő szemtanúk beszámolói szerint kék-zöld és véres a fotókon, valamint hiányzik a két első foga.

Az a hír járja, hogy Oksana röviddel ezután adott be kérvényt a bíróságon, hogy tartsák tőle távol a színészt. Ha a későbbi pereskedés során bebizonyosodik, hogy a sztár bántalmazta párját, nemcsak megmaradt vagyonát, hanem a szabadságát is elveszítheti, legalábbis egy időre. Kellett ez neked, Mel…

Fotó: NorthFoto

További sztárhírek:

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss