2010.10.21.@ 07.10

Véget ért az álomházasság: válik a legboldogabb sztárpár?!

Barátaik szerint a színész házaspár már külön is költözött, és csak nagy ritkán találkoznak, akkor is a gyerekek miatt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha tökéletesen boldog, vagy legalábbis annak látszó sztárpárokat kellene mondanod Hollywoodból, biztosak vagyunk benne, hogy az elsők közt jutna eszedbe Jennifer Garner és Ben Affleck is.

Ám könnyen lehet, hogy ez már nincs így, ugyanis a kétgyerekes sztárpár barátaik elmondása szerint már külön utakon jár: nem élnek együtt, és csak nagyon keveset találkoznak – akkor is elsősorban két kislányuk, a 4 esztendős Violet és a másfél éves Seraphina miatt.

Jennifer állítólag nagyon szeretné megmenteni a házasságukat, ezért a barátok szerint arra kérte férjét, töltsön több időt vele és a gyerekekkel, és vigye magával családját akkor is, ha elutazik valahová. Jennifer úgy érzi tehát, hogy amennyiben újra sokat lennének együtt, megint minden a régi lehetne.

A sztárpár 2005-ben házasodott össze, és bár régóta keringenek róluk olyan pletykák, melyek szerint Ben alkoholista, és a szép nők társaságát sem veti meg, Jennifer eddig mindig kitartott mellette.

Egyébként nem ez az első eset, hogy a párról azt beszélik, elválnak útjaik: 2008-ban több lap is szakításukról cikkezett, ám szóvivőjük gyorsan cáfolta a híreket. Azt viszont már nehezen tudná megmagyarázni bárki is, hogy Jen tavaly miért járt szexterapeutához, és miért vettek részt férjével idén augusztusban házassági tanácsadáson…

Fotó: NorthFoto

További sztárhírek:

Slampos feleség lett az eddig mindig csinos sztár?! Borzalmas frizurával, melegítőalsóban lépett utcára!

Olvass még többet sztárokról – klikk ide!

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss