2010.11.02.@ 12.11

Mindennek vége! Botrányok tömkelege után elválik a sztárpár!

A színész és felesége egyszerre nyújtották be a válókeresetet, a Cosmo.hu viszont csak azt csodálja, hogy ennyi botrány után hogyan bírhatták mégis két és fél évig együtt?!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Charlie Sheen és felesége, Brooke Mueller szinte egyszerre nyújtották be a válókeresetet. A párnak nemcsak 19 hónapos ikergyermekeik, Bob és Max elhelyezését illetően kell majd megegyezniük.

Abban is egyezségre kell majd jutniuk, hogy a színész milyen összegű gyerektartást fizethet párjának. Ez az összeg állítólag semmi esetre sem lehet kevesebb annál, mint amit a színész előző feleségének, Denise Richards-nak fizet két gyermekük, Sam és Lola után.

A Cosmo.hu csapata viszont nem is a Sheen házaspár válásának tényén csodálkozott el, hanem azon, hogy ennyi botrány után miért nem adták be előbb a válókeresetet? A színész és neje ugyanis két és fél éve házasok, de tavaly karácsony óta külön élnek. Akkor a sztár rátámadt nejére, ezért bíróság elé is állt.

Azóta mind a férj, mind a feleség megjárták az elvonót, sőt, Brooke kórházban is volt – bár egyesek szerint tüdőgyulladásának semmi köze ahhoz, hogy férje esetleg otthon verte őt. Sheen viszont az elmúlt napokban ismét címlapra került: New York-i hotelszobájában ittasan, zavart állapotban, anyaszült meztelenül találtak rá. Ezek után csak azt reméljük, a gyerekeket semmiképp sem nála helyezik majd el…

Fotó: NorthFoto

További sztárhírek:

Ő tudja az örök fiatalság titkát: 40 felett sem öregszik a dögös énekesnő!

Olvass még többet sztárokról – klikk ide!

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Címkék: botrányok elválik mindennek sztárpár tömkelege után vége

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss