2010.11.09.@ 10.11

Borzalmas frizura: 15 évvel tűnik idősebbnek a kislányos énekesnő!

Ezt a fotót látva te elhiszed, hogy a sztár még csak 23 éves? Bizony, ha nem tudnánk, mi is simán harmincasnak néznénk…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nem véletlenül alakulhatott ki a „hajkorona” kifejezés, mivel egy jól vagy rosszul megválasztott frizura tényleg egy szempillantás alatt fenségessé, vagy épp borzalmassá teheti megjelenésünket.  
Utóbbira újabb jó példát láthatunk a sztárvilágban, ha Hilary Duff legfrissebb fotóira pillantunk: hiába volt fantasztikus a 23 éves énekesnő kis fekete ruhája és vintage nyaklánca egy rendezvényen, Hilary frizuráját nem igazán találták el.

Így nemcsak sokkal idősebbnek tűnt a koránál – a Cosmo.hu szerint legalább 15 évvel tűnik így öregebbnek –, hanem ezzel a frizurával magas homlokát is túlzottan kiemelték. Ez pedig nem lenne olyan feltűnő, ha mondjuk kiegyenesítették volna a haját, frufruját lazán a homlokára fésülik, vagy csak lesimítják a fejtetőn lévő tincseket.

Hilary-t viszont aligha zavarja ez a kis divatbaki: a fiatal színésznő ragyog a boldogságtól, hiszen augusztusban ment hozzá sportoló kedveséhez, Mike Comrie-hoz. Ő pedig biztosan bármilyen frizurával a világ legszebb nőjének látja szerelmét!

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss