2010.11.09.@ 16.11

Új cicijei vitték csődbe a hírességet!

A sztár és férje egy sor luxusholmira herdálták el pénzüket, többek közt a szőke híresség új mellei is egy vagyonba kerültek!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csőd fenyegeti a Heidi Montag-Spencer Pratt házaspárt – legalábbis néhány külföldi lap értesülései szerint. A közelmúltban kiszivárgott, hogy a reality tv-sztárok elképesztő luxuscikkekre szórták el 10 millió dolláros vagyonukat, így még mindig tartoznak az amerikai adóhatóságnak 2 millió dollárral, ami úgy 400 millió Ft-nak felel meg.  

A párocska nem fogta vissza magát – láthatóan nem sajnáltak maguktól semmit, és a kiadásokra sem figyeltek. Így a milliók ékszerekre, luxusautókra, Heidi szólóalbumára és plasztikai műtéteire mentek el.

Mint arról korábban a Cosmo.hu is beszámolt, tavaly novemberben Heidi egy nap alatt tíz plasztikai műtéten esett át, ahol többek közt új ciciket is kapott. A műtétek viszont annak ellenére, hogy nem tették sokkal boldogabbá a 24 éves sztárt, sok ezer dollárt vettek ki a pár pénztárcájából.

„Súlyos ezreket költöttem a műtétekre, és az utókezelésre – árulta el Heidi a médiának, majd így folytatta – felfogadtam két nővért, akik két hónapon át, minden nap kétszer jöttek el hozzám kezelések és kötéscsere miatt. Minden alkalom kétezer dollárunkba került.”

A sztárpár pénztárcája most a hírek szerint olyannyira kiürült, hogy Spencer szüleinél laknak, mert már malibui lakásuk bérleti díját sem tudták fizetni. Ám könnyen lehet, hogy – válásukhoz hasonlóan – az elszegényedést is csak kitalálták, mert így remélik, hogy felfigyelnek rájuk a tévétársaságok, és újabb valóságshow-ra szerződtetik őket.

Fotó: NorthFoto

További sztárhírek:

Álomnőt hagyott faképnél a szétplasztikázott énekesnőért a sztár!

Olvass még többet sztárokról – klikk ide!

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között! 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss