2010.11.19.@ 16.11

37 év után csókolta újra egymást a két legenda

A két világsztár 1973-ban dolgozott együtt, és azóta sem történt meg köztük az, amit a napokban bevállaltak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

37 év. Ennyi idő telt el azóta, hogy Barbra Streisand és Robert Redford leforgatták közös filmjüket, a The Way We Were, vagyis Ilyenek voltunk című mozit. Azóta nem is adtak közösen interjút, ám most Oprah Winfrey hatalmas nézettségű talkshow-jával kivételt tettek.

A két világsztár láthatóan nagyon örült, hogy viszontlátják egymást, majd jól elviccelődtek azon, hogy miért is nem adtak ilyen hosszú ideig közös interjút. „Biztos voltam abban, hogy Barbra nem hagyna szóhoz jutni” – mondta Redford, mire a színész-énekesnő nevetett, és csak helyeselni tudott.

A két világsztár arról is beszélt a műsorban, hogy a színész először nem akarta vállalni a szerepet, mert túl egysíkúnak találta karakterét. Barbra viszont csak őt tudta elképzelni partnereként: „reméltem és imádkoztam, de úgy tűnt, hiába”.

„Aztán amikor Afrikába utaztam, kaptam egy táviratot, melyben ez állt: Streisand/Redford. Akkor már tudtam, hogy ő is aláírta a szerződést” – mondta a 69 évesen is csinos Barbra Streisand, aki Robert Redforddal arra is vállalkozott, hogy 37 év után megismétlik csókjelenetüket.

Fotó: profimedia.hu

További sztárhírek:

Borzalmasan néz ki a szexi énekesnő! Újra halálos beteg?!

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss