2010.11.26.@ 10.11

Halott orvosa felelős a sztár plasztikafüggőségéért?

Néhány nyilvánosságra került e-mailből kiderül, hogy az azóta elhunyt plasztikai sebész kihasználta a szöszi híresség naivitását.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heidi Montagot csúnyán kihasználták – legalábbis ez derül ki azokból az e-mailekből, melyeket a valóságshow-sztár és azóta autóbalesetben elhunyt plasztikai sebésze váltott. A doktor ugyanis a levelek tanúsága szerint egyre több plasztikai műtétre próbálta rábeszélni Heidit, valamint saját celeb-státuszát próbálta az ismert lány által megalapozni.

„Nem vagyok biztos abban, hogy követsz a Twitteren, de megtennéd, hogy javaslod a rajongóidnak, hogy esetleg követhetnének engem?” – kérdezte egy e-mailben a doki Heiditől. Egy másikban pedig azt ajánlotta fel, hogy bármikor mehet hozzá egy kis botoxért vagy bármi másért.

Heidi – aki dr. Ryan egyik ismerőse szerint szerelmes volt a dokiba – a közelmúltban azt nyilatkozta, hogy az orvos a felelős plasztikafüggőségéért, hiszen csak az előnyöket ismertette vele, a hátrányokat nem. Azért mi csendben hozzátennénk, hogy ezt másoktól is megtudhatta volna…

Fotó: NorthFoto

További sztárhírek:

Némán szült Travolta felesége?!

Olvass még többet sztárokról – klikk ide!

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Címkék: felelős halott orvosa plasztikafüggőségéért? sztár

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss