2010.11.30.@ 16.11

Örömkönnyek a tragédia után: eljegyezték az énekesnőt!

Miután elveszítette a kisbabáját, az énekesnőt váratlan öröm érte: egy barátja szerint kedvese eljegyezte őt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy gyermek elvesztése mindig szívszorító dolog, és egyelőre talán Lily Allen sem tudja, hogyan tegye túl magát kisbabája halálán. Ám az énekesnőnek a baj ellenére is nagy szerencséje van, hiszen szerelme, Sam Cooper mindenben mellette áll. Sőt, egy közeli barát szerint már meg is kérte Lily kezét!

„A múlt héten Sam elárulta Lily-nek, hogy nem tud nélküle élni, és hamarosan feleségül akarja venni” – kotyogta el egy brit hetilap munkatársának a neve elhallgatását kérő barát, majd hozzátette, hogy az esküvőre vélhetően jövőre kerül majd sor.

Mint arról november 2-án a Cosmo.hu is beszámolt, Lily Allen második terhessége is a baba halálával végződött, ezúttal a hatodik hónapban (az énekesnőnek 2008-ban már volt egy vetélése). Sokak szerint ez Lily életének legkeményebb időszaka, és kérdés, hogy idegileg hogyan fogja kibírni.

„Mindenki nagyon büszke Lily-re: írt egy listát arról, hogyan vészelheti át ezt az egészet, amit nem túlzás a legborzasztóbb tragédiának nevezni” – tette hozzá az énekesnő barátja. Majd arról is beszélt, hogy a sztár valószínűleg egy csendes helyre utazik kedvesével az ünnepekre.  

Fotó: profimedia.hu

További sztárhírek:

Megmutatjuk! Vele csalta meg a nejét Charlie Sheen!

Olvass még többet sztárokról – klikk ide!

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss