Karácsonyi boldogság: sok évnyi várakozás után ikreket vár az ismert énekesnő!

A híresség boldogan készül a karácsonyra, hiszen első gyermekét, vagyis inkább gyermekeit várja.

2010.12.02. 10:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Több mint valószínű, hogy Mariah Carey ikreket hord a szíve alatt, ugyanis egy rádióinterjúban elszólta magát: többes számban beszélt születendő babáiról. Az ismert énekesnő arról mesélt, hogy karácsonyi albumának dalait szívesen énekli a pocakjának, majd hozzátette, hogy reméli, „ők” nem utálják majd meg ezt a csodálatos ünnepet.

Ezt követően a 40 éves sztár egy tévéshow vendége volt, ahol nem kommentálta korábbi elszólását. Pontosabban csak annyi mondott, hogy ez titok, amit senkinek sem mond el. Sőt, most kivételesen szószátyár férje is lakatot tett a szájára, és ő sem nyilatkozott.

A díva korábban terhességét is addig próbálta leplezni, amíg csak lehetett, most pedig itt egy újabb titok, amiről nem hajlandó beszélni. Az idegtépő titkolózást talán babonából tartja ilyen fontosnak, hiszen korábban már volt egy vetélése.  

Mindenesetre ez lehet az énekesnő életének legboldogabb karácsonya, hiszen férjével, Nick Cannonnal végre beteljesülhet legnagyobb álma: jövőre anya lehet. Így drága ajándékok helyett talán azzal is beéri a fa alatt, hogy növekvő pocakját simogatja, és babaneveken gondolkodik – talán kettőn is.

Fotó: NorthFoto

További sztárhírek:

Némán szült Travolta felesége?!

Olvass még többet sztárokról – klikk ide!

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között! 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss