2010.12.03.@ 10.12

Nincs gyermekkoruk: túl hamar felnőnek a sztárpár csemetéi!

Még csak 10, illetve 12 évesek, de máris mindketten karrierjüket egyengetik. Híresek akarnak lenni, bár belegondolva, már rég azok…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Elképesztő szerelések, menő fotózások, fantasztikus filmes-, illetve popkarrier: ezek sokak számára még felnőttkorban is csak álmok, Will Smith és Jada Pinkett-Smith gyermekei viszont beleszülettek mindebbe.

A két sztárcsemete három éve, édesapjuk mellett tűnt fel a Legenda vagyok című moziban, ahol Will Smith gyermekeit alakították. Ma viszont már úgy tűnik, egyedül is boldogulnak a showbizniszben.

A 12 éves Jaden A karate kölyök remake-jének címszereplőjeként vált világszerte népszerűvé, a 10 esztendős Willow pedig egyedi stílusával, illetve nemrég beindult popkarrierjével robbant be a köztudatba.

Sokak szerint ez a két sztárcsemete számára csak játék, amit láthatóan ők is élveznek, tehát nincs ebben semmi kivetnivaló. Az egyik brit magazin viszont megkérdezett egy pszichológust, aki nem teljesen ért ezzel egyet.

A szakember szerint nem tesz jót a gyerekeknek, ha ilyen hamar felnőnek. „Egy furcsa burokban élnek, ahol elhitetik velük, hogy különlegesek” – fogalmazott a szakember, majd hozzátette, hogy ettől egyrészt hamar besokallhatnak, másrészt pedig óriási csalódás lesz nekik a valóság, amint szembesülnek vele – legkésőbb felnőttként.

Fotó: NorthFoto

További sztárhírek:

Ég vele: elhunyt a nagy nevettető!

Olvass még többet sztárokról – klikk ide!

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss