2010.12.23.@ 16.12

2010 a hűtlenség éve volt – A legmegdöbbentőbb félrelépések a sztárvilágban

Idén leggyakrabban a sztárpárok elképesztő megcsalási botrányaitól volt hangos a világsajtó – íme 2010 legelképesztőbb félrelépései, a teljesség igénye nélkül.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Volt valami a levegőben, vagy inkább a csillagok állásában, hiszen idén gyakran azok is félreléptek, akikről talán soha nem gondoltunk volna ilyesmit. Ott van mindjárt a példás családapának tartott Tiger Woods, aki titokban tucatnyi szeretővel csalta gyönyörű feleségét, vagy Jesse James, aki szintén több lánnyal hempergett a csinos és kissé naiv Sandra Bullock háta mögött.

A legelképesztőbb sztori viszont nem hozzájuk, hanem az egy évvel ezelőtt elhunyt Brittany Murphy-hez kötődik: férjének ugyanis állítólag a színésznő édesanyjával volt viszonya, amit persze az érintettek vehemensen tagadnak. Azaz már csak a mama, hiszen a sztár férje nem sokkal élte túl csinos és ismert hitvesét…

Hasonlóan elképesztő történet kerül nyilvánosságra Gavin Rossdale-ről is, aki kapcsolatuk kezdetén Kurt Cobain özvegyével, Courtney Love-val csalta Gwen Stefanit. Igaz, a történet nem idén esett meg, a lepukkant Courtney viszont csak 2010 áprilisában mesélt erről egy tévéshow-ban. Szintén Gavinhez kötődik egy másik furcsa viszony is, ami ugyancsak idén derült ki: a rockernek egy transzvesztitával volt viszonya!

Ehhez képest Eva Longoria és Tony Parker válása csak akkor kelt megdöbbenést, ha azzal is számolunk, hogy esetleg nemcsak a férj volt hűtlen, hanem bizony a szexi Született feleség is félrejárt ebben a kapcsolatban… hát, ha ők már nem is tanulnak a hibáikból, talán a többi sztárpár kicsit elgondolkodik majd, kinek tegyenek újévi, illetve hűségi fogadalmat.  

Fotó: NorthFoto

További sztárhírek:

Válás, súlyos betegség: sokat szenvedett az X-Faktor sztárja – a vallás felé fordult!

Olvass még többet sztárokról – klikk ide!

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss