2011.01.06.@ 16.01

Eljegyezték a Kill Bill 46 éves sztárját!

A nyári szakítást gyors békülés, és karácsonyi eljegyzés követte: a 46 éves színésznő egy nála 19 évvel fiatalabb férfinak mondott igent!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vivica A Fox és szerelme, Omar ’Slimm’ White kapcsolata eléggé viharos: a 27 éves srác augusztusban, egy nyilatkozatban tudatta a világgal, hogy szakít a Kill Bill sztárjával, amiről a színésznőt elfelejtette értesíteni… Ám már másnap kibékültek, az elmúlt öt hónapban pedig annyira megerősödött a kapcsolatuk, hogy karácsonykor az eljegyzést is megtartották!

Omar az egyik külföldi lap beszámolója szerint december 26-án ereszkedett fél térdre szerelme előtt, és egy gyönyörű, nyolc karátos gyűrűt húzott az ujjára. Ezt Vivica négy nappal később, LeBron James december 30-i születésnapi buliján mutatta meg a világnak.

A pár boldogságát alighanem csak egy dolog árnyékolhatja be: mivel a sztár már 46 éves, természetes úton talán már nem lehet közös gyerekük. „Sokáig a karrierem volt a gyermekem” – nyilatkozta korábban a színésznő, majd hozzátette, hogy ez elegendő is volt számára.   

Fotó: profimedia.hu

További sztárhírek:

Botrány készülődik: mégsem mond le közös gyermekükről a sztár kis kalandja!

Olvass még többet sztárokról – klikk ide!

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss