2011.01.18.@ 07.01

A pasikkal van a baj?! Ismét mocskos válásra készülhet a szexbomba!

Új férje olyan lett, mint a régi – de vajon tényleg a plasztikcica pasijaival van itt a gond?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hiába az állítólagos nagy szerelem: egy évet sem bírt ki a britek álompárjának házassága! Katie „Jordan” Price, a modellből lett médiaszemélyiség ismét válik, ugyanis új férje, Alex Reid az ő szavaival élve „olyan lett, mint a régi”, és csak a hírnév érdekli.   

Egyesek szerint a házasság azért ért véget mindössze 11 hónap alatt, mert mindketten elkapkodták a dolgokat: túl gyorsan mondták ki Las Vegasban a holtomiglan-holtodiglant, a problémákat viszont egyikük sem tudja kezelni.

Gondjaik márpedig vannak: állítólag minden próbálkozásuk ellenére sem akart összejönni a közös baba. Katie pedig eddig is elégszer bizonyította, hogy nem éppen a hűség mintaképe (előző házasságának is félrelépései miatt lett vége Peter Andre énekessel), így könnyen lehet, hogy amint a dolgok már nem úgy mentek, mint rég, új csődörére is ráunt.

A modellről egyébként gyakran cikkeznek a brit lapok, hiszen gyakorlatilag egész életét a kamerák előtt éli, és pénzért sok mindenre hajlandó. Számtalan plasztikai műtétje és gyakran egymásnak ellentmondó, váratlan döntései alapján viszont a Cosmo.hu úgy gondolja, Katie önmagát sem ismeri eléggé. Így az elhamarkodott és elhibázott lépések alapján nem ártana egy kis önismeretet gyakorolnia, vagy legalább néha elgondolkodnia a dolgain.

Fotó: profimedia.hu

További sztárhírek:

Csodás fogyás: 20 kilót dobott le a valóságshow sztár!

Olvass még többet sztárokról – klikk ide!

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss