2011.01.18.@ 16.01

Transzvesztitával csalta meg kedvesét a modell!

A lány elmondása szerint az ismert modellt nem zavarta, hogy ő valaha fiú volt, sőt: ettől indult csak be igazán!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Manapság ha szórakozóhelyeken ismerkedünk, nem árt odafigyelni arra, hogy semmi sem az, aminek látszik. Így járt Kelly Osbourne volt vőlegénye, a modell Luke Worrall is: egy olyan nővel csalta meg menyasszonyát, aki anno fiúként jött a világra!

A ma már Elle Schneiderként élő 21 éves „lány” Reynaldo Gonzales néven látta meg a napvilágot, de évek óta nővé akarta operáltatni magát. Mivel ez egy hosszadalmas folyamat, egyelőre a hormonkezelésen és a mellimplantátumok behelyezésén esett át.  

Elle nemrég egy interjúban arról beszélt, hogy amikor Luke-ot megpillantotta azon a bizonyos New York-i szórakozóhelyen, úgy egy évvel ezelőtt, azonnal beleszeretett. A srác azzal hitegette, hogy ő is szereti, és elveszi feleségül. „Ma már tudom, hogy ugyanúgy átvert, mint Kelly-t” – mondta Elle.

Miss Schneider egyébként tagadja, hogy akkoriban tudott volna Kelly és Luke kapcsolatáról, ő viszont őszinte volt a sráccal. „Akkor azt is elmondtam neki, hogy fiúnak születtem. Nem bánta, sőt, ez valójában még inkább felizgatta őt” – árulta el.

Fotó: profimedia.hu

További sztárhírek:

Csodás fogyás: 20 kilót dobott le a valóságshow sztár!

Olvass még többet sztárokról – klikk ide!

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss