2011.01.24.@ 11.01

Kikészíti magát: rehabon az egykori gyereksztár!

A „Crush On You” című sláger egykori cuki előadója mára inkább a ciki kategóriába tartozik, főleg, amikor nem tud parancsolni káros szenvedélyeinek…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Aaron Carter neve talán neked is ismerős, ha anno odavoltál a Backstreet Boys-ért és Nick Carterért. A srác kisöccse is popkarrierbe kezdett, később viszont inkább nőügyeivel, például Hilary Duff és Lindsay Lohan kísérőjeként, és féktelen bulizásaival keltett feltűnést – innen pedig talán csak egy lépés, hogy a drogokkal is meggyűlt a baja.

A 23 éves hírességről most egy külföldi weboldal írta meg, hogy saját akaratából csekkolt be egy dél-kaliforniai klinikára, ahol azt reméli, kis segítséggel végleg megszabadulhat káros szenvedélyeitől.

Aaron menedzsere, Johnny Wright egyelőre tagadja a híreket: szerinte a srác jól van, és Floridában tartózkodik. Ennek ellentmond, hogy Aaronnak korábban is többször meggyűlt a baja a drogokkal: legutóbb decemberben, amikor túladagolta magát. Reméljük, a menedzser téved, és a fiatal sztár tényleg kórházban van – ráfér a segítség, mielőtt végleg kikészíti magát!

Fotó: profimedia.hu

További sztárhírek:

Könnyes interjú: először beszélt gyermeke apjának tragikus elvesztéséről a sztár!

Olvass még többet sztárokról – klikk ide!

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss