2011.01.31.@ 10.01

Miért tették ezt a nyíltan meleg sztárpár kisbabájával?

Az érintett szupermarket vezetői azt mondják, vásárlói nyomásra cselekedtek, miközben a melegjogi szervezetek és több külföldi lap is bírálta ezt a lépést.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mit gondolsz, káros lehet a gyerekekre nézve egy olyan címlap, melyen egy ismert meleg pár boldogan mosolyogva mutatja meg a világnak közös gyermeküket? Az egyik amerikai szupermarket vezetői szerint igen, így a magazint – rajta a baba képével – egyszerűen letakarták egy olyan táblácskával, amivel egyébként a pornómagazinokat szokták.

Az eset (talán mondanunk sem kell), Elton John, David Furnish és közös kisbabájuk címlapra kerülése kapcsán történt, és a „kitakarás” nagy felháborodást váltott ki melegjogi szervezeteknél, valamint több külföldi lapban is. Talán ennek hatására távolították el végül a műanyag táblát a magazin elől.   

Az áruház vezetősége azzal védekezik, hogy vásárlói nyomásra cselekedtek, ugyanis a szülők szerint károsan befolyásolhatja a gyerekek fejlődését, ha egy nyíltan meleg párt látnak kisbabájukkal pózolni a címlapon.

Fotó: profimedia.hu

További sztárhírek:

Titkos eljegyzés: férjhez megy a várandós színésznő!

Olvass még többet sztárokról – klikk ide!

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss