2011.02.08.@ 12.02

Micsoda szégyen: nagyon beégett az eddig is mellőzött énekesnő!

A világsztár csúnyán beégett, amikor az amerikai himnuszt próbálta előadni, és ez kedvezőtlenül befolyásolhatja a karrierjét is.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Bár sokan cseréltek volna Christina Aguilerával, amikor vasárnap övé volt a lehetőség és a megtiszteltetés, hogy a profi amerikaifutball-liga döntőjén elénekelje a himnuszt, ma már aligha bújna bárki is az énekesnő bőrébe.

Christina ugyanis elfelejtette a himnusz egyik sorát, ami helyett az előzőt próbálta megismételni, de az is csak pontatlanul jött neki össze. Persze később megpróbálta kimenteni magát: „Csak remélhetem, hogy mindenki érezte az ország iránt érzett szeretetemet, és hogy a himnusz valódi szelleme így is átjött” – mondta a sztár.

Christinának egyébként nem ez az első félresikerült húzása az utóbbi időben: Bionic című albuma finoman fogalmazva nem hozta meg a várt sikert, Not Myself Tonight című klipje után pedig sokan azzal vádolták meg, hogy Lady Gagát és Madonnát utánozza.

Kíváncsiak vagyunk, a Burlesque című moziban nyújtott alakításával visszanyerheti-e korábbi csillogását, vagy ezentúl sem a zenéjére, sem a személyére nem lesz kíváncsi a világ. Ti mit gondoltok?

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss

Ez a raszta macska az internet új sztárja

Ez a raszta macska az internet új sztárja

Ezen a szegény macskán több kiló rasztás szőr volt, amitől mozogni alig bírt, kíváncsi vagy mi lett a sorsa?