2011.02.28.@ 07.02

Betört a házába az 52 éves szexbomba zaklatója!

A 38 éves férfi Hilary Clinton fiának adta ki magát, és elképesztő mesét próbált beadni arról, mit keres Sharon Stone birtokán.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Sokan vágynak arra, hogy egyszer közvetlen közelről láthassák kedvenc sztárjukat, esetleg az otthonukba is bepillanthassanak. Sharon Stone rajongójának álma valóra vált, hiszen bejutott a színésznő kaliforniai otthonába – igaz, nagyon megjárhatja.

A 38 éves férfi a hírek szerint február 11-én hatolt be az 52 éves világsztár otthonába, és amikor elfogták, azt állította, hogy ő Hillary Clinton fia, és ez az ő háza: a politikus megvette neki. Persze a történetből egy szó sem igaz: a férfi neve Bradley Gooden, és – finoman szólva – mentálisan nincs teljesen rendben.

„Különféle kényszerképzetei vannak, például, hogy titkos ügynök, vagy A király beszéde című mozi forgatókönyvírója” – mondta Sharon Stone, aki egy tévéműsorban is megerősítette, hogy nem ismeri a férfit, és nem is kíván vele semmiféle kapcsolatot ápolni a jövőben.

A férfi ellen egyelőre ideiglenes távoltartási végzés van érvényben, ugyanis a színésznő aggódott saját- és örökbefogadott gyermekei biztonságáért. Az ideiglenes végzést a bíróság márciusban véglegesítheti, ha úgy ítélik meg, hogy Sharon és családja továbbra sincs biztonságban az őrült zaklatótól.

Fotó: profimedia.hu

További sztárhírek:

Címkék: betört éves házába szexbomba zaklatója!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss

Ez a raszta macska az internet új sztárja

Ez a raszta macska az internet új sztárja

Ezen a szegény macskán több kiló rasztás szőr volt, amitől mozogni alig bírt, kíváncsi vagy mi lett a sorsa?