2011.03.02.@ 10.03

A pia hatása? Brutálisan beégett a partin a sztár!

Szemtanúk szerint az ismert modell valószínűleg annyit ivott, hogy már maga sem tudta, mit csinál.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez nem az első, és valószínűleg nem is az utolsó eset, hogy Katie Price botrányos viselkedésével szolgáltat beszédtémát. A valóságshow sztár, modell és írónő most Elton John Oscar after partiján keltett megdöbbenést, miután igencsak felöntött a garatra.

A vendégek azt még elnézték volna a kihívóan öltözött hírességnek, hogy a házigazdával enyeleg, és egy közös fotó erejéig sejtelmes tekintettel bújik hozzá, ám az már sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy Katie nemcsak férfiakat, hanem nőket is zaklatott, mert csókolózni akart velük!

Az erősen ittas sztáranyukát mindenki elhessegette, Joe Calzaghe boxbajnok pedig egyenesen menekült előle. Ám egy 23 éves argentin modellel, Leandro Pennával mégis sikerült összegabalyodnia. Berángatta a fiút egy taxiba, majd megkérdezte tőle, mennyire lehet büszke a méreteire. Igen, arra gondolt.

„A srác valószínűleg nem is tudta, ki ez a nő. Mindenki hallotta, amikor Katie azt kérdezte tőle, mekkora van neki” – mondta egy vendég az egyik külföldi lap munkatársának. Ez még egy olyan nőtől is nagyon ciki, aki saját bevallása szerint már csak a szex miatt találkozik azzal a pasival, akit egy éve még élete szerelmének tartott…

Fotó: Twitter

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss