2011.03.17.@ 16.03

Tudtad róla? 15 éves kora óta sztriptízelt az extravagáns híresség!

Az elképesztő ruha- és hajviseleteiről is ismert híresség néhány napja egy rádióműsorban beszélt – többek közt sztriptíztáncos múltjáról is.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kanye West exe, Amber Rose semmitől nem riad vissza – és ezt most nemcsak bizarr öltözékeire, vagy elképesztő frizuráira értjük! Az extravagáns modell ugyanis nemrég egy rádióműsorban beszélt kendőzetlenül, többek közt sztriptíztáncos múltjáról is.

„15 éves korom óta sztriptíztáncosként dolgoztam” – vallotta be a modell. Majd hozzátette, azóta sokat változott, sőt, úgy érzi, felnőtt. „Műveltebb lettem. Bejártam a világot, sokat tanultam, és ma már azt is tudom, hogyan kell kifinomultan beszélni” – árulta el.

Amber Rose arról is beszélt a műsorban, hogy nem akar szexvideót megjelentetni magáról, bár korábban kapott ilyen jellegű ajánlatot is. „Rengeteg pénzt ajánlottak, de azt választottam, hogy inkább nem teszem meg” – mondta.

A 27 éves modellt korábban Kanye West barátnőjeként ismerte meg a világ, és Amber nem is tagadja, hogy hírnevét a világsztárnak köszönheti. „Soha nem akartam híres lenni, ez csak úgy megtörtént velem – mondta, majd hozzátette – amikor vele jártam, én is ismert lettem, ennyi az egész.”

Fotó: profimedia.hu

További sztárhírek:

Rámehet a koros sztár egészsége a nyolcadik babára!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss