2011.03.18.@ 10.03

Botránykönyvben pakol ki a világsztár mamája!

Az ismert énekesnő anyukája alighanem így akarja tudatni a világgal, mi mindenben nem ért egyet lánya döntéseivel.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A sztárok világában is előfordulhat, hogy a szülők nem értenek egyet híres gyermekükkel, és egyesek ezt az egész világgal szeretnék tudatni. Most például Katy Perry mamája döntött úgy, hogy könyvet ír, melyben – egy külföldi lap értesülései szerint – lánya néhány személyes ügyéről és titkairól is lerántja a leplet.

Az eddig is köztudott volt, hogy Katy mélyen vallásos szülei nem mindig díjazzák gyermekük viselkedését. Első nagy slágeréről, az I Kissed A Girlről édesanyja korábban azt mondta egy interjúban: „Gyűlölöm azt a dalt. A homoszexualitást hirdeti, ami szégyenteljes és undorító” – állítja a mama. Majd hozzátette: ha ez szól a rádióban, megcsóválja a fejét és imádkozik.

„Katy tudja, mit érzek. Nagyon szókimondó család vagyunk, így a lányunk tisztában van azzal, hogy az édesapja és én milyen csalódottak vagyunk” – tette hozzá. A sikeres énekesnő nem kívánta kommentálni édesanyja szavait, sem a könyvről szóló híreket, ám korábban ezt mondta szüleiről: „21 éves koromig próbáltam őket megváltoztatni, akkor adtam fel”.

Fotó: profimedia.hu

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss