2011.03.25.@ 07.03

A tragédia után kislányt szült a sztár!

A színésznő teljesen összetört, amikor 2009-ben halva született a kisbabája, ám most újra öröm költözik otthonába.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nem hiába mondogatják sokan, hogy a vihar után mindig kisüt a nap, ugyanis az életben a legnagyobb tragédiák után is jöhet boldogság. Ezt éli most át Kym Marsh színésznő is, aki gyermeke két évvel ezelőtti halála után most újra anya lett.

A Coronation Street című sorozatban játszó Kym szerda este – 5 héttel a tervezett időpont előtt – egészséges kislányt hozott világra, aki a Polly nevet kapta. A baba és a mama is jól vannak, a 34 éves színésznő és párja, Jamie Lomas pedig most nagyon boldogok.

A sztárnak előző kapcsolatából van már két idősebb gyermeke, a 13 éves Emily és a 15 éves David, de már jó ideje mindennél jobban vágyott egy közös babára új kedvesével. 2009-ben már azt hitték, ez az álmuk teljesül, ám akkor 18 héttel korábban indult meg a szülés, és a kicsi soha nem sírt fel.

„Ez a terhességem is rémálom volt, mondhatni tojáshéjakon lépkedtünk” – mondta Kym. A színésznőről néhány hete megírták a lapok, hogy influenzás lett, és kórházba került, majd orvosai tanácsára – és a baba védelme érdekében – abbahagyta a munkát, és a szülésig otthon pihent.

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss