2011.03.26.@ 07.03

Újabb sztárbaba érkezik: végre férjétől is teherbe esett a híresség!

A sztár és férje már három kislányt nevelnek együtt, ám a most érkező kisbaba lesz az első közös gyermekük.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nagy az öröm Mel B és Stephen Belafonte háza táján: az egykori Spice Girl és férje ugyanis első közös gyermeküket várják. „Nagyon izgatottak vagyunk” – mondta a 35 éves sztár, majd azt is elárulta, hogy tavaly év végén kezdtek próbálkozni, és szinte azonnal össze is jött a baba, akinek a nemét egyelőre még a szülők sem tudják.

Az énekesnő és férje számára nem ismeretlenek a szülői teendők, ugyanis három gyermeket nevelnek együtt. Melanie-nak két kislánya született előző kapcsolataiból, a 12 éves Phoenix Chi és a 3 éves Angel, Stephennek pedig egy 6 éves lánya van, Giselle, aki szintén a családdal él Los Angelesben.

Mel B és párja 2007 nyarán házasodtak össze Las Vegasban. És bár egy ideje házasságuk megromlásáról cikkeztek a lapok, ők tovább hangoztatták, hogy minden rendben köztük, sőt, nagyon vágynak már egy közös babára.

Erre az énekesnő szerint most ért meg a kapcsolatuk, illetve ők maguk is, habár a rossz nyelvek szerit Melanie egyszerűen nem akar lemaradni a másik két ex-Spice Girl, Victoria Beckham és Emma Bunton mögött, akik szintén kisbabát várnak.

Fotó: profimedia.hu

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss