2011.03.28.@ 07.03

Sírba vitte a legenda titkát az elhunyt szex-szimbólum!

Egy író állítása szerint Elizabeth Taylor elképesztő titok birtokosa volt, amelyről csak most, halála után értesülhet a világ.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Elizabeth Taylor nemcsak fantasztikus művész, örök szerelmes és szex-szimbólum volt, hanem igaz barát is. Kevin Sessums író-újságíró állítása szerint ugyanis a szerdán elhunyt díva haláláig őrizte James Dean féltett titkát, mely szerint az ötvenes évek imádott filmcsillagát gyermekként molesztálta egy pap.

Az író 1997-ben szerzett tudomást a titokról, amikor egy interjú miatt felkereste otthonában Liz Taylort. A sztár agytumorát nem sokkal azelőtt távolították el, így talán a haláltól való félelme miatt dönthetett úgy, hogy jótékonysági munkája helyett inkább könnyít a lelkén, és Jamesről szeretne beszélni.

„Amikor Jimmy 11 éves volt, és elvesztette az édesanyját, a lelkészük molesztálni kezdte. Azt hiszem, ezt egész hátralévő életében képtelen volt feldolgozni” – árulta el Liz, majd hozzátette, hogy közös filmjük, a Giant forgatásának idején számos éjszakát átbeszélgetett Jamesszel.

Az író állítása szerint a 79 évesen elhunyt színésznő azzal a feltétellel árulta el neki ezt a titkot, hogy az emberek csak a halála után tudhatják meg, mert a sírba akarta vinni magával azt, amit fiatalon elvesztett barátja valószínűleg csak neki mert elárulni.

Fotó: profimedia.hu
 
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss