2011.03.31.@ 12.03

Meg akart halni! Brutális gyerekkora volt a híres színésznőnek: szexuálisan zaklatták!

Megdöbbentő vallomást tett új könyvében a híresség: már 7 évesen depresszióval küzdött, és el akarta dobni magától az életét.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ashley Juddot ezrek irigylik, hiszen az évek során nemcsak gyönyörű nővé, hanem világsztárrá is vált. Ám a híresség csak új könyvében árulta el mindazt a szörnyűséget, amiken gyermekként ment keresztül, és amik miatt véget akart vetni életének.

Szülei korán elváltak, Ashley pedig 5 és 18 éves kora közt tizenháromszor váltott iskolát, mert édesanyjával és nővérével, Wynonnával folyton úton voltak: a két nő Amerika-szerte próbált zenészként befutni. A kis Ashley viszont úgy érezhette, rá senki sem figyel, így már 7 évesen depresszióval küzdött.

Emellett az is maradandó lelki sérüléseket okozott számára, hogy még gyermekként egy férfi erőszakoskodott vele: elkapta, és erőszakkal bedugta a nyelvét a szájába. Amikor erről megpróbált beszélni, az emberek nem hittek neki, így csak még zárkózottabb és szomorúbb lett. Az is többször megfordult a fejében, hogy eldobja magától az életét – gyakran játszott édesanyja pisztolyával.

A gimnáziumban azután megnyert egy tini-modellversenyt, ami egy kéthónapos japán szerződést is jelentett számára, ahol szintén többen próbáltak vele erőszakoskodni. Ashley életében végül két szerelem – a színészet és az autóversenyző Dario Franchittihez fűződő kapcsolata hozott változást. Így ma már szembe mer nézni démonaival, és másokat is erre biztat.

Fotó: profimedia.hu

 
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss