2011.04.01.@ 07.04

Nem Photoshop! Életveszélyesen vékony az ismert modell! Anorexiás?!

A modell képeire pillantva eláll a szavunk, ám ezt nem szépsége, hanem már-már életveszélyes vékonysága miatti döbbenetünk okozza.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Bár a Victoria’s Secret régóta állítja, hogy modelljeik a nőies nők megtestesítői, ennek ellentmond, hogy 22 éves dél-afrikai modelljük, Candice Swanepoel szinte életveszélyesen sovány lett az utóbbi hetek során.

A januárban még egészségesnek tűnő szépség a márka legújabb fürdőruha-bemutatóján keltett döbbenetet megjelenésével: combjai és karjai már sokkolóan soványak, dereka pedig vékonyabb, mint egy serdülő lányé. Ezért nem is csoda, ha sokan arról suttognak a színfalak mögött, hogy beteg, illetve legfeljebb néhány falat zöldségen és vízen él.

A Victoria’s Secretet egyébként sokan kritizálták a közelmúltban, hogy számítógépes utómunkával még vékonyabbá faragják az amúgy is sovány modelleket. Alessandra Ambrosio viszont így védte meg a céget: „Nagyon szerencsés vagyok, hogy egy olyan márkánál dolgozom, amely azt szeretné, ha a nők egészségesek lennének” – mondta a gyönyörű modell, aki kislánya születése után szintén rekordidő alatt dobott le magáról minden pluszkilót.

Fotó: profimedia.hu

 

 

Címkék: anorexiás?! életveszélyesen ismert modell photoshop vékony

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss