2011.04.12.@ 07.04

Volt miből: 5 és fél millióért kapott új arcot a plasztikafüggő sztár!

A szőke híresség állítólag egy autó árát költötte el – csak arcának megfiatalítására!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha hihetünk a pletykáknak, Fergie meglehetősen drága ajándékkal lepte meg magát 36. születésnapja alkalmából: a Black Eyed Peas énekesnője egy külföldi lap szerint 30 ezer dollárt, azaz mintegy 5 és fél millió Ft-ot költött arckezelésekre és -plasztikára!

A lap által megkérdezett plasztikai sebész szerint Fergie szemöldökét és szemhéját megemelték, arcát és homlokráncait pedig feltöltötték. „az arca most üdébb, és évekkel fiatalabbnak látszik, mivel sima és feszes. Ettől friss és kipihent hatást kelt” – mondta Mark Schwartz doktor.

Mások szerint az énekesnő kémiai hámlasztáson, vagy lézeres kezeléseken esett át, amit a számára elmaradhatatlan botoxszal egészített ki. Nem ez lenne az első eset, hogy Fergie szépészeti műtéteiről suttognak: a lapok korábban is többször megírták már, hogy visszajáró vendég a plasztikai sebészetre.

Fergie egyelőre nem kommentálta a híreket, ám azt korábban elárulta, hogy nagyon megviselik a külsejére tett megjegyzések. Férje, Josh Duhamel viszont kicsit bőbeszédűbbnek bizonyult: szerinte az énekesnő üde külseje csak egy új szájfénynek köszönhető. Varázs-szájfény lehet…

Fotó: profimedia.hu

További sztárhírek:
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss