2011.04.19.@ 07.04

Letartóztatták! A nyílt utcán őrjöngött a részeg színész!

Miután ittasan üvöltözött és ellökte feleségét, a rendőröket is provokálta, így néhány órára hűvösre került a híres színész.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hiába imádjuk őket, olykor kedvenceink viselkedését látva égnek áll a hajunk. Így van ez Nicolas Cage esetében is, aki szombat hajnalban a nyílt utcán randalírozott, aminek letartóztatás lett a vége.

Cage új filmje forgatásáról hazafelé igyekezett feleségével New Orleans-ban, ám annyira részeg volt, hogy nem tudta, melyik házat bérlik. Egy közelben várakozó taxisofőr látta, hogy a pár hangos veszekedésbe kezd, majd amikor a színész ellökte feleségét, az autós hívta a rendőrséget.

A világsztár viszont a zsarukat is provokálni kezdte: állítólag azt kiabálta, miért is nem csukják őt le. Ennek végül tényleg letartóztatás lett a vége: a színész néhány óra múlva, tízezer dolláros óvadék fejében szabadult. Felesége, Alice Kim a hírek szerint nem kíván vádat emelni ellene.

Nem ez az első eset, hogy a 47 éves sztár képtelen visszafogni magát: tavaly egy romániai forgatás során ittasan üvöltözött, idén márciusban pedig egy New Orleans-i bárban hangoskodott.

Fotó: profimedia.hu

További sztárhírek:

Óriási lehetőséget kapott a világsztár szépséges lánya!

Címkék: letartóztatták nyílt őrjöngött részeg színész utcán

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss