2011.04.23.@ 07.04

Szívtelen sztár: különös kegyetlenség árán készül el luxustáskája!

A különleges bőrükért tenyésztett állatok egy szervezet illetékesei szerint állítólag két órán át is szenvedhetnek, miután élve nyúzták meg őket!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ha valaha is néztél már egy szenvedő állat szemébe, biztos, hogy a látványt soha nem felejted el. Valószínűleg Victoria Beckhamnek sem ártana egy ilyen „lecke”, ugyanis a sztárt egy állatvédő szervezet illetékesei szerint cseppet sem érdekli, milyen kegyetlen módszerekkel nyerik a krokodilbőrt az általa tervezett, különleges táskákhoz.

Az 5 és fél millió Ft-ba kerülő „superbag” elkészítéséhez a fent említett szervezet munkatársai szerint brutális körülmények közt tartják az állatokat, és különös kegyetlenséggel végeznek velük: élve nyúzzák le a bőrüket, így a szerencsétlen krokodilok még akár két órán át is szenvedhetnek, mielőtt elpusztulnak.

A híresség sajtósa azzal védekezik, hogy – a nagy divatházak többségéhez hasonlóan – csak nagyon kevés egzotikus állatbőrből készülő táskát készítenek, az ide vonatkozó szigorú etikai irányelveket betartva. Mások szerint viszont Victoriát sem ezek az irányelvek, sem az állatok nem érdeklik: állítólag legalább száz Hermés Birkin krokodilbőr-táska lapul a gardróbjában.

Fotó: profimedia.hu

További sztárhírek:

Abbahagyja a legjobban fizetett sorozatsztár!

Újabb titok az elhunyt világsztár körül!

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss