2011.04.30.@ 07.04

Zaklatták: ezért hagyta ott az egyetemet az egyik legintelligensebb fiatal színésznő?!

Bár a színésznő azt állítja, munkája és egyéb kötelezettségei miatt halaszt az egyetemen, mások szerint a folytonos csúfolódások miatt hagyja el az intézményt, méghozzá örökre.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A sztárság egyik mellékhatása, hogy a hírességeknek szinte kötelező elbúcsúzni a normális életviteltől. És bár Emma Watson sokáig nem adta fel azt a vágyát, hogy szürke kisegérré változzon az amerikai Brown egyetemen, mára a hírek szerint belátta: ez sosem fog sikerülni.

Ráadásul sokan arról pletykálnak, hogy a szép és hihetetlenül intelligens Emmát folyamatosan piszkálták a csoporttársai: beszólogattak neki a Harry Potter mozikban játszott szerepe miatt, ha bármihez hozzászólt az órákon, illetve gyakran kinevették.

A hírek szerint a 21 éves sztár emiatt szakította meg egyetemi tanulmányait, nem pedig azért, mert képtelen lenne összeegyeztetni munkájával és egyéb kötelezettségeivel. Emma azt állítja, nagyon szeretné egy-két szemeszter múlva folytatni az egyetemet, ám egy brit lap információi szerint erre biztosan nem a Brown-on kerül majd sor.

Emma Watson 2009 szeptemberében kezdte meg tanulmányait a neves amerikai egyetemen. A Harry Potter mozik Hermionéja akkor azt nyilatkozta, fél attól, hogy képtelen lesz beilleszkedni, és végül a hírek szerint igaza lett: a többiek nem azért nem fogadták be, mert nagyon okos, hanem azért, mert híres és sikeres.

 

 

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss