2011.05.05.@ 10.05

Elkapták a sztár rettegett zaklatóját!

A mániákus férfit kedden hajnalban biztonsági őrök kapták el a szexi híresség otthonánál.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A sztárok csillogó életéhez hozzátartozik a népes rajongótábor, és bizony az is gyakran előfordul, hogy egyesek kicsit messzire mennek a rajongással. A 40 éves Patenema Ouedraogo például most sokadszor próbált Serena Williams közelébe férkőzni, ám ez sem jött össze neki.

A férfi legutóbb kedden próbálkozott, helyi idő szerint hajnalban, amikor Serena a MET gálán volt. Patenema be akart jutni a teniszcsillag floridai otthonába, ám a biztonsági őrök elkapták, és miután elkérték a jogosítványát, már látták, kivel állnak szemben.

A 40 éves férfi október óta zaklatta a dögös sportolót. Állandóan a nyomában volt – elmondása szerint a Twitterről tudta, hol jár, és mit csinál épp imádottja. A múlt hónapban a sztár asszisztensének adta ki magát Tampában, ezen kívül egy rádiós megjelenésén is ott volt, valamint egy alkalommal Serena öltözőjébe is megpróbált bejutni.

Persze a biztonságiaknak köszönhetően egyik próbálkozása sem járt sikerrel, de a teniszezőt megijesztette a férfi: állítása szerint retteg tőle, és nemrég távoltartó végzést is kért a mániákus ellen, aki szerelmes belé, lelki társának érzi a hírességet, és biztos abban, hogy érzései kölcsönösek.

Fotó: profimedia.hu

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több friss